Искра Караколева За жалост след 2030 година докъм 2035 ще дойде

...
Искра Караколева За жалост след 2030 година докъм 2035 ще дойде
Коментари Харесай

Бистришката Ванга: Иде вирус, по-страшен от COVID-19!



Искра Караколева 

„ За жал след 2030 година докъм 2035 ще пристигна нова болест, доста по-жестока от Ковид-19. Тя ще работи доста по-светкавично. Дето се споделя, балистични ракети не би трябвало да ти хвърлят, че да те унищожат, в случай че тази болест влезе в страната. Всичко идва от конкуренцията кой да вземе превъзходство над този свят - отново ще бъде изкуствено основан лабораторен вирус ”.

Такава страшна прогноза прави пред в.„ Телеграф ” ясновидката Искра Караколева от село Бистрица, Дупнишко. Леля Искра, както всички я назовават, отключва дарбата си, откакто изпаднала за два часа в кома като млада майка. По-късно изкарала тежка  белодробна емболия. „ И оттова последователно усетих, че нещо се промени в мен и започнах да виждам на кой какво ще се случи ”, споделя тя.

Ясновидката открехва вратата и във връзка с естествените катаклизми. „ Хората си показват потопа и Апокалипсиса - внезапно и на всички места и край. А този развой си върви от известно време с катаклизми по места - пожари, наводнения, трусове с все по-голяма мощ ”, споделя тя. Според нея, що се отнася до времето, още нищо не сме видели.

„ Едно време мечтаехме да отидем на топло за зимните празници, а в този момент България отива на топло постепенно, само че несъмнено и гратис. Вече обикновено ще бъде температурата да е към 40 градуса, ще замязаме на шоколадовите страни в Африка, съвсем като в Сомалия ще сме. 

През идващите години където е било топло, ще застудява, а където е било по-студено или умерено, както е у нас, ще вървим към жегата. Ето и водата, от ден на ден няма да доближава. Всичко това дружно със зачестилите катаклизми и странното време са знаци и в случай че човек ги вижда най-малко малко, ще разбере, че времената се обръщат. Пак ви дублирам, в никакъв случай не съм се писала популярен феномен, само че от това, което виждам и съм сигурна - не правя отстъпка. Всичко това, което ви споделих, ще се случи.

Виждам още, че България е била и ще пребъде. Други страни ще се разпаднат, ще изчезнат, само че нашата ще остане ”,

безапелационна е вуйна Искра. Тя разяснява дори икономическото положение на страната ни.

„ България постепенно, само че несъмнено излиза от рецесията. Нашата стопанска система беше много по-зле през 2021-2022 година, като в този момент изплуваме.

Моето виждане е такова и заставам зад думите си ”, споделя тя.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР